ALTINTAŞ'TA GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ YETİŞİYOR.

28.05.2021 626

Gelecekte kendi işini kurmak isteyen öğrencilerimize mesleki eğitimlerine ek olarak girişimcilik eğitimleri ile donatıyoruz. Konu ile ilgili olarak Okul Müdürü Serhan KARAKAŞ: "Okulumuzda bilişim, elektrik/elektronik ve çocuk gelişimi alanlarında öğrenim gören son sınıf öğrencilerimizden gelecekte kendi işini kurmak gençlerimize yönelik olarak hibe alımı, iş etüdü, temel finans, iş arama becerileri gibi konularda deneyim oluşturmak için müfredatlarına ilave olarak gişirimcilik dersi koyduk. Bununla da yetinmeyip öğrencilerimizin KOSGEB ve İŞKUR Kütahya İl Müdürlükleri aracılığı ile uzmanlar  tarafından verilen konferanslar  düzenledik. Ayrıca girişimcilik kurslarına katılan öğrencilerimiz tüm bu süreci geleneksel ve ileri girişimcilik sertifikaları ile taçlandırdılar.  Okul olarak iş arayan değil, aranan hatta kendi işini kuran teknisyenler olmalarını sağlarayarak bölgemizin gelişimine  katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.