Milli Eğitim Müdürümüz İsmail GÜVEN'den Uzaktan Eğitime Katkı Sağlayan Öğrencilerimize Teşekkür Belgesi

30.03.2021 168

Pandemi döneminde ilçemizde bulunan atıl durumdaki bilgisayarların bakım ve onarımlarını gerçekleştirerek tekrardan eğitime kazandırılmasında görev alan okulumuz Bilişim Teknolojileri alanı öğrencileri Ali AKBUNAR ve Kemal ŞENOCAK'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail GÜVEN tarafından teşekkür belgesi verilmiştir.

Okul Müdür V. Serhan KARAKAŞ" konu il ilgili olarak"Pandemi döneminde uzaktan eğitim yapıldığı için herkesin evinde internet ve bilgisayar ihtiyacı arttı. Okulumuz bilişim teknolojileri alanı öğrencileride buradan hareketle ilçemizdeki okullarda bulunan atıl durumdaki bilgisayarlarımı toplayarak bakım onarım gerçekleştirdiler. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüzün Meslek liseleri ailelerle buluşuyor projesi kapsamında yaptığımız bu çalışma ile okulumuz öğrencilerinin okul ortamı dışında çevrelerinede faydalı birer birey olma haline geliyorlar. Ayrıca öğrencilerimizin İlçe Milli Eğitim Müdürlümüz Sayın İsmail GÜVEN tarafından ödüllendirilmesi de mutluluk vericidir. Bu açıdan emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım." dedi.

30-03-202130-03-202130-03-2021