Şehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki ve Teknik Eğitimde mezunları işverenler tarafından aranan, kendi başına iş kurabilen ve teknolojiyi takip eden elemanlar yetiştiren bir okul olmak. Ülkemizin ancak sanayi ve kültürle gelişebileceğini hedefleyerek; vereceğimiz eğitim ve rehberlikle Milli Manevi değerlerde, eğitimde sanatta, teknolojide ve sporda rekabet edebilecek seviyeye getirmektir.

Misyon: Ülkemizin ihtiyacı olan teknik elemanları kendine güvenen, bilgili ve becerili bir şekilde yetiştirmek; 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlama : 08.50 Bitiş : 17.10
Isınma: Kalorifer (Kömürlü)
Servis Bilgisi: İlçemizdeki yatılı pansiyondan okulumuza servis bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz yerel yerleştirme ile öğrenci almaktadır. Ayrıca Kütahya genelinden tüm ilçelerden tercih edilebilmektedir.
Sportif Etkinlikler: 2021-2022 eğitim öğretim yılında katıldığımız ve başarı elde ettiğimiz sportif etkinlikler; 1. Bilek güreşi müsabakaları (4 tane il, 1 tane bölge derecesi) 2. 18 Mart Çanakkale Zaferi Sportif Müsabakaları 3. 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler: 2017-2018 eğitim öğretim yılında TÜBİTAK Bilim fuarı düzenlenmiştir. 2019-2020 eğitim öğretim yılında 1 TÜBİTAK Bilim Söyleşisi, 1 KOSGEB ve 1 İŞKUR konferansı düzenlenmiştir. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 1 Tübitak Bilim Söyleşisi, 2 konferans düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları: Okulumuzdaki öğretmen ve öğrenciler, MEB ve TÜBİTAK tarafından düzenlenen proje yarışmalarına düzenli olarak katılım sağlanmaktadır. 2022 yılında gerçekleştirilen projelerimiz; 1-Endüstride Sancaktar Eğitim Hareketi 2-Kütahya ve Altıntaş Temalı oyun Tasarım Yarışması 3-Oyuncaklarımı Paylaşıyorum 4-Gezici Bilim Atölyesi 5-Uşak Üniversitesi ile Girişimcilik tarama projesi 6-Uşak Üniversitesi ile Altıntaş ve Banaz´da Süt Kalitesinin Araştırılması projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2020-2021 eğitim öğretim yılı için ortağı olduğumuz Erasmus+ yurt dışı projeleri; 1-KA101 BULLYSHIELD (Zorba Kalkanı) projesi
Kontenjan Bilgileri: 9. sınıflar için 2023-2024 eğitim öğretim yılı için 68 kontenjan mevcuttur.

Telefon - 02743112015

WEB - https://sehitpoliselvanozbaymtal.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mh. Çamlık Sk. No 4/1 43800 Altıntaş/Kütahya

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün-Tam yıl

Yerleşim Yeri - Altıntaş Afyon, Uşak ve Kütahya arasında kavşak konumdadır. İlçe nüfusu 16.108 kişidir. İlçemizin temel ekonomik faaliyeti tarım ve hayvancılıktır. Özellikle Şeker pancarı, buğday ve bal üretiminde öncü ilçedir. Ayrıca Zafer Havalimanı ve Zafer OSB ilçemizde yer almaktadır.

Adres - Cumhuriyet Mh. Çamlık Sk. No 4/1 43800 Altıntaş/Kütahya

Ulaşım Altıntaş - Kütahya arasında karşılıklı her saat başı gün boyunca araçlar çalışmaktadır. Kütahya´dan Altıntaş´a ilk araç 08.00´da, Altıntaş´tan Kütahya´ya son araç 19.00´da hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Altıntaş ilçe merkezinde bulunmaktadır. Altıntaş-Kütahya arası 50 Km´dir Altıntaş-Afyon arası 60 Km´dir